Opis

Idealen paket za dojenčke z izraščajočimi zobki…

Oraflogo Prvi zobki pro gel je pripomoček, ki je bil posebej zasnovan za dojenčke, ki se soočajo z izraščajočimi zobki. Njegovo delovanje temelji na dolgoletnih raziskavah profesionalne ekipe strokovnjakov s področja ustne higiene. Gelu je priložena tudi priročna naprstna masažna zobna ščetka iz gela, ki pomaga odpravljati neprijetnosti zaradi izraščanja zob ter istočasno poskrbi za higieno prvih zobkov.

Prednosti Oraflogo Prvi zobki pro gela so:

Njegovo izjemno delovanje je rezultat edinstvene kombinacije 4 aktivnih in popolnoma naravnih sestavin ter hialuronske kisline.

Hialuronska kislina je posebej znana po svojih impresivnih zmožnostih obnavljanja tkiva, zmanjševanja oteklin in protivnetnega delovanja, zato jo mnogi proizvajalci vse bolj vključujejo v razne kozmetične preparate, prehranska dopolnila in celo kapljice za oči.

V Oraflogo Prvi zobki pro gel smo zapakirali 0,07 % hialuronske kisline, ki skupaj s preostalimi sestavinami:

Moč 4 aktivnih in naravnih sestavin:

vlaži tkiva in učinkovito blaži občutek nelagodja.

pomirja in blaži ustno sluznico ter dlesen.

tvori naravno zaščitno plast na ustni sluznici in jo navlaži ter nudi podporo pri obnavljanju tkiv.

neguje, pomirja, vlaži in deluje blažilno.

Dokazana učinkovitost

Učinkovito delovanje Oraflogo gela potrjujejo izvedene klinične študije, ki so prišle do nekaterih ključnih ugotovitev:

BONUS: Naprstna masažna zobna ščetka, ki zagotavlja hitrejše olajšanje

Priložena mehka silikonska masažna zobna ščetka – iz medicinskega silikona brez BPA, PVC in ftalatov – je namenjena masaži dojenčkovih dlesni in lajšanju neprijetnega občutka v njegovih ustih. Masaža oz. pritisk na otrokove dlesni omili bolečino ter omogoča nemoteno izraščanje zobkov. Za boljši učinek lahko ščetko ohladite v hladilniku (ne zamrzovalniku) in za masažo uporabite hladno ščetko, ki bo še učinkoviteje pomirila razdražene dlesni dojenčka.

Z masažo dojenčkovih dlesni pa ne boste dosegli le hitrejšega olajšanja bolečine, ampak boste poskrbeli tudi za higieno že izraščenih zobkov.

FAQ

Oraflogo Prvi zobki pro gel je namenjen dojenčkom, starejšim od 3 mesecev, ki se soočajo s težavami izraščajočih zobkov.

Oraflogo Prvi zobki pro gel ima nežen in prijeten okus banane.

Oraflogo Prvi zobki pro gel nima nobenih stranskih učinkov.

To vprašanje nima točnega odgovora, saj je količina porabljenega gela odvisna od razsežnosti same težave in pogostosti uporabe.

Oraflogo® Prvi zobki pro gel uporabite 3 do 5 krat dnevno. Pred in po nanosu gela si umijte roke. Iztisnite majhno količino gela na čist, suh prst ali priloženo naprstno masažno zobno ščetko in ga nanesite neposredno na dlesen. Nežno vmasirajte gel na želeno površino dlesni. Pred nanosom gela je izbrano področje priporočljivo osušiti, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše delovanje. V primeru pitja ali uživanja hrane priporočamo ponoven nanos gela. Pred uporabo gela je pokrovček potrebno odstraniti in ga ponovno namestiti po uporabi.

Oraflogo Prvi zobki pro gel lahko uporabljate dlje časa, saj nima stranskih učinkov in je popolnoma varen.

Oraflogo Prvi zobki pro gel je zapakiran v tubi, za katero se uporablja posebna aluminijasto laminirana tehnologija, ki zagotavlja dolgotrajno stabilnost izdelkov. Aluminijasta tuba preprečuje učinek “črpanja zraka” nazaj v tubo, kar sicer povzroča oksidacijo izdelka, laminirana prevleka pa preprečuje razpoke tube na straneh. Omenjena novost omogoča klinično dokazano triletno stabilnost izdelka.

Oraflogo Prvi zobki pro gel lahko kupite na naši spletni strani panakea.net ter v večini slovenskih fizičnih in spletnih lekarn.

Aktivne naravne sestavine
hialuronska kislina
aloe vera
kamilica
pantenol

Sestavine: sok aloe vere (Aloe barbadensis), sorbitol, cvetna voda kamilice (Chamomile), fruktoza, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje, aroma banane, ksantan gumi, pantenol, alantoin, kalijev sorbat, disodijeva EDTA, ekstrakt aloe vere (Aloe barbadensis), glikiretinska kislina, natrijev hialuronat.

Priporočeno odmerjanje: 3 do 5-krat dnevno.

Kakovost: izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave. Za zagotavljanje makimalne kakovosti je gel v posebni aluminijasto laminirani tubi, kar pomeni, da je tuba izdelana iz aluminija in prevlečena s plastično plastjo. Gre za posebno tehnologijo, ki hkrati preprečuje srkanje zraka v tubo in oksidacijo gela ter razpokanja tube na straneh.