Slovensko podjetje, ustanovljeno za proizvodnjo prehranskih dopolnil, živil za posebne zdravstvene namene, medicinske pripomočke in kozmetiko.

Medicinalis+ Neuronal®

Medicinalis+ Neuronal® je prehransko dopolnilo, ki ima pomemben učinek na delovanje živčnega sistema, ki pa je ob poškodbah pogosto največji razlog za nastanek težav v hrbtenici in križu.

24.97

24.97

1 x 24.97na kos
NAJ IZBIRA
3 x 21.22na kos
5 x 19.48na kos

Opis

Inovativno prehransko dopolnilo z nukleotidi in vitamini B-kompleksa…

Posebnost izdelka Neuronal je v vsebnosti nukleotidov in vitaminov B-kompleksa, predvsem tiamin, niacin in vitamin B6, ki ugodno vplivajo na delovanje živčnega sistema in pripomorejo k normalnim fiziološkim funkcijam ter k normalnemu metabolizmu pridobivanja energije.


Prehranski dodatek je namenjen predvsem posameznikom, ki se soočajo s težavami v hrbtu ali križu.

Prednosti Neuronal so, da vsebuje kombinacijo hranil, ki delujejo sinergistično, deluje od znotraj ter posledično pomaga dolgoročno, je brez konzervansov, laktoze in je veganski. Neuronal je prehransko dopolnilo, ki vsebuje sestavine, ki so izbrane na podlagi pozitivnih rezultatov dolgoročnih raziskav in imajo pomemben učinek na delovanje živčnega sistema.

Moč aktivnih in naravnih sestavin:

Periferno živčevje

Periferno živčevje imenujemo tudi obkrajno ali obodno živčevje. Obsega del živčevja, ki se nahaja zunaj možganov in hrbtenjače.

Motnje perifernih živcev ali polinevropatija so pogost pojav in se pojavijo pri več kot 8 % prebivalstva.

Gre za nevrološko bolezen oziroma sistemsko bolezensko prizadetost več perifernih živcev naenkrat, zaradi česar pride do bolečine in neprijetnih občutkov.

Spontano draženje električnih impulzov po poškodovanem živcu se pojavlja v sunkih in valovih. Pogosto nastanejo zelo hude ali celo neznosne bolečine, ki so lahko pekoče, lahko jih spremlja mravljinčenje, praviloma so hujše ponoči ter v mirovanju.

Najpogostejši vzrok motnje perifernih živcev je neposredna poškodba ali draženje.

FAQ

Neuronal je namenjen ljudem, ki imajo težave v hrbtenici in križu.

Neuronal je primeren tudi za otroke, ki so starejši od 10 let. Znanih tveganj ni, vendar zaradi varnosti priporočamo, da se pred zaužitjem posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

Dnevni odmerek je 1 tableta in vsebuje:

Hranilne vrednosti1 kapsulana 100g% PDV
nukleotidi50 mg16,7 g 
vitamin B13 mg1,3 g273
vitamin B64,2 mg1,7 g300
vitamin B320 mg6,7 g125
vitamin B129 µg3,33 mg360
folat400 µg133,3 mg200


Ostale sestavine: koruzni maltodekstrin, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, nukleotidi, niacin (nikotinamid), sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), tiamin (tiamin hidroklorid), sredstvo proti strjevanju: smukec, folna kislina (pteroilmonoglutaminska kislina), cianokobalamin.

Hranilne vrednosti 1 kapsula na 100g
kalorične vrednosti 0,30 kcal / 127 kJ 97,86 kcal / 415,92 kJ
beljakovine 64,52 mg 21,21 g
ogljikovi hidrati 9,89 mg 22,7 g

99,9 % uporabnikov, ki so se že seznanili z Neuronalom, poročajo o konkretnem izboljšanju težav.

Neuronal ima pomemben učinek na delovanje živčnega sistema, ki je ob poškodbah pogosto največji razlog za nastanek težav, ki izvirajo iz hrbtenice, nevralgije in polinevropatije. Nahaja se v obliki kapsul, zato omogoči delovanje od znotraj.

Prve učinke Neuronala lahko začutite že po nekaj dneh. Svetujemo, da vedno zaužijete do konca vseh 20 kapsul. Po potrebi lahko jemanje Neuronala ponovite – dokler ne opazite izboljšanja.

Neuronal nima stranskih učinkov in je varen za želodec, jetra in ledvice.

Neuronal lahko brez težav uživajo vsi, razen tisti, ki so preobčutljivi ali imajo alergijo na katero od sestavin. Takrat se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Neuronal lahko kupite na naši spletni strani panakea.net ter v večini slovenskih fizičnih in spletnih lekarn.

1 mnenje za Medicinalis+ Neuronal®

  1. Zoran

    OK

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Sestavine 1 kapsula% PDV*
UMP nukleotid 50 mg**
niacin20 mg125
vitamin B64,2 mg300
tiamin3 mg272,2
folna kislina400 µg200
vitamin B129 µg 360

* priporočen dnevni vnos
** PDV ni določen

Sestavine: koruzni maltodekstrin; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; uridin 5' monofosfat, dinatrijeva sol; niacin (nikotinamid); sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; vitamin B6 (piridoksin hidroklorid); tiamin (tiamin hidroklorid); sredstvo proti sprijemanju: smukec; folna kislina (pteroilmonoglutaminska kislina); cianokobalamin.

Ovojnina kapsule je izdelana iz rastlinske hidroksipropil metilceluloze (HPMC) in titanovega dioksida (barvilo).