Opis

Nepogrešljiv del “domače lekarne”

Oraflogo Original gel je pripomoček, ki je bil posebej zasnovan za tiste, ki se soočajo z bolečimi težavami na ustni sluznici, dlesnih ali jeziku. Njegov razvoj temelji na dolgoletnih raziskavah in pomoči profesionalne ekipe strokovnjakov s področja ustne higiene.

Omogoča celjenje in takojšnje blaženje bolečine, z močnim in dolgotrajnim delovanjem pri težavah kot so:

Njegovo izjemno delovanje je rezultat edinstvene kombinacije 10 aktivnih in popolnoma naravnih sestavin ter hialuronske kisline.

Hialuronska kislina je posebej znana po svojih impresivnih zmožnostih obnavljanja tkiva, zmanjševanja oteklin in protivnetnega delovanja, zato jo mnogi proizvajalci vse bolj vključujejo v razne kozmetične preparate, prehranska dopolnila in celo kapljice za oči.

V Oraflogo Original gel smo zapakirali kar 50 % več hialuronske kisline, ki skupaj s preostalimi sestavinami:

Moč 10 aktivnih in naravnih sestavin:

Preprečuje brazgotinjenje, zmanjšuje vnetja ter vlaži tkiva

Je odličen pri parodontitisu in stabilizira celično membrano

Izboljšuje ustno higieno, utrjuje dlesni ter ščiti usta pred kariesom

Je odlično pri zdravljenju aft in vnetju ustne sluznice

Ustavlja manjše krvavitve

Pomaga pri obnavljanju ustnega tkiva

Blaži bolečino, mehča kožo ter preprečuje brazgotinjenje

Omogoča obnavljanje tkiv, zmanjšuje otekline in deluje protivnetno

Izboljšuje prekrvavitev in neguje ustno sluznico

Izboljša kakovost kolagena in preprečuje nastanek brazgotin

Dokazana učinkovitost

Učinkovito delovanje Oraflogo gela potrjujejo izvedene klinične študije, ki so prišle do nekaterih ključnih ugotovitev:

Najvišja kakovost

Oraflogo gel je zapakiran v tubi, za katero se uporablja posebna aluminijasto laminirana tehnologija, ki zagotavlja dolgotrajno stabilnost izdelkov. Aluminijasta tuba preprečuje učinek “črpanja zraka” nazaj v tubo, kar sicer povzroča oksidacijo izdelka, laminirana prevleka pa preprečuje razpoke tube na straneh. Omenjena novost omogoča klinično dokazano triletno stabilnost izdelka.

FAQ

Oraflogo Original gel je namenjen vsem ljudem, starejšim od 18 let, ki se soočajo s težavami na njihovi ustni sluznici, dlesnih in jeziku.

Oraflogo Original gel ima nežen in prijeten okus po zeliščih, ki poskrbi za svež zadah v ustih.

Oraflogo Original gel nima nobenih stranskih učinkov.

To vprašanje nima točnega odgovora, saj je količina porabljenega gela odvisna od razsežnosti same težave. Za odpravljanje ene afte morda ne boste potrebovali več kot petine gela, v primeru večje razjede pa bo tuba po koncu zdravljenja verjetno ostala prazna.

Majhno količino gela (dovolj za prekritje želenega mesta) iztisnite na čisto konico prsta ali na vatirano palčko in jo nežno nanesite direktno na problematični predel. Po aplikaciji gela se vsaj 30 minut izogibajte hrani in pijači. Ta postopek ponovite 3-krat dnevno oziroma po zagotovljeni ustni higieni (npr. čiščenju zob).


Gel je higroskopski, kar pomeni, da nase veže vodo. Zato priporočamo, da področje pred nanosom gela osušite z vatirano palčko in s tem omogočite hitrejšo absorpcijo gela.

Oraflogo Original gel lahko uporabljate dlje časa, saj nima stranskih učinkov in je popolnoma varen.

Oraflogo gel je dokazano enako učinkovit kot priznani kortikosteroid triamcinolon acetonid.


Oba namreč zavirata vnetne procese, ampak je uporaba Oraflogo gela popolnoma naravna in posledično tudi nima nobenih stranskih učinkov, medtem ko kortikosteroidi na telo delujejo bolj invazivno in imajo lahko tudi nekatere kontraindikacije.

Zaradi prilagojenega okusa, za otroke in najstnike svetujemo nakup Oraflogo Junior gela, ki s svojimi 11 aktivnimi sestavinami nudi takojšnje blaženje bolečine in celi afte in rane, ki so posledica ortodontskih aparatov ali puljenja zob.

V kolikor se tvoj otrok sooča s težavami ustne sluznice, lahko Oraflogo Junior gel naročiš tukaj.

Če pa imaš doma dojenčka, ki ga mučijo izraščajoči zobki, potem ti priporočamo Oraflogo Pro gel prvi zobki, ki ga najdeš tukaj.

Za Oraflogo izdelke v tubah se uporablja posebna aluminijasto laminirana tehnologija tub, ki zagotavlja dolgotrajno stabilnost izdelkov. Aluminijasta tuba preprečuje učinek “črpanja zraka” nazaj v tubo, kar sicer povzroča oksidacijo izdelka, laminirana prevleka pa preprečuje razpoke tube na straneh. Ta novost omogoča klinično dokazano 3 letno stabilnost izdelka.

Oraflogo Original gel lahko kupite na naši spletni strani panakea.net ter v večini slovenskih fizičnih in spletnih lekarn.

Aktivne naravne sestavine
hialuronska kislina
aloe vera
koenzim Q10
olje čajevca
timijan
Centella asiatica
sredozemska cipresa
avstralski lešnik
triplat
divji kostanj

Sestavine: prečiščena voda, olje iz semen avstralskega lešnika (Macadamia ternifolia), divji kostanj (Aesculus hippocastanum), tokoferil acetat, ekstrakt Centella asiatica, trietanolamin, karbomer, ekstrakt triplata (Trigonella foenum-graecum), aloe vera (Aloe barbadensis), imidazolidinil sečnina, natrijev hialuronat, fenoksietanol, natrijev dehidroacetat, alantoin, olje sredozemske ciprese (Cupressus sempervirens), olje čajevca (Melaleuca alternifolia), olje timijana (Thymus zygis), koenzim Q10, propilenglikol, askorbinska kislina, pantenol, etilparaben, metilparaben, propilparaben.

Priporočeno odmerjanje: 3-krat dnevno oz. po zagotovljeni ustni higieni.

Kakovost: izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave. Za zagotavljanje makimalne kakovosti je gel v posebni aluminijasto laminirani tubi, kar pomeni, da je tuba izdelana iz aluminija in prevlečena s plastično plastjo. Gre za posebno tehnologijo, ki hkrati preprečuje srkanje zraka v tubo in oksidacijo gela ter razpokanja tube na straneh.