Pharmalink International
Antinol® Za mačke 3 kos

  • Za mačke s težavami s sklepi
  • Naravni patentiran kompleks brez stranskih učinkov
  • Vprašajte svojega veterinarja, kako lahko Antinol® pomaga vaši mački!
  • Pakiranje: 3x 30 kapsul

75.20

Opis

Aktivna učinkovina PCSO-524®

PCSO-524®, aktivna učinkovina v Antinolu®, je rezultat dolgoletnih raziskav. Močni lipidni ekstrakt iz novozelandske zelenouste školjke Perna canaliculus vsebuje več kot 90 različnih dolgoverižnih nenasičenih maščobnih kisli, vključno z EPA in DHA, redkima močno aktivnima spojinama OTA (oktadekatrienojska kislina) in ETA (eikozatetraenojska kislina) ter druge pomembne polinenasičene maščobne kisline (PUFA), sterolne estre, polarne lipide, nepolarne lipide, karotenoide in antioksidante.

 

Pridobivanje in gojenje školjk

Zelenouste školjke gojijo v kristalno čistih vodah Nove Zelandije. Trajnostna, visoko učinkovita proizvodnja ima izjemno nizek negativen vpliv na okolje.
Bioaktivni lipidni matriks PCSO-524®, aktivna učinkovina v Antinolu®, je 100-odstotno naraven in ne povzroča stranskih učinkov.

Proizvodni postopek

Patentiran proces proizvodnje poteka v hlajeni in kontrolirani dušikovi komori, tako PCSO-524® ne pride v stik s toploto ali kisikom in ne oksidira. Odločilni dejavnik pri proizvodnji je uporaba CO2, ki pod pritiskom postane tekoč, pozneje pod normalnim tlakom pa izpareva. To ustvari zelo stabilen ekstrakt brez nečistoč in primesi.
Na ta način dobimo izjemno koncentriran izvleček zelenouste školjke, ki vsebuje 92 čistih nenasičenih maščobnih kislin brez ostali primesi, ki so ponavadi v prahu zelenouste školjke.

Delovanje PCSO-524®

Učinek PCSO-524®, aktivne učinkovine v Antinolu®, je bil dokazan v več kot 35 študijah na živalih in več kot 50 študijah na ljudeh. Več na povezavi: antinolstudies.com.

 

Z Antinolom® se začnejo dobri dnevi!

Vsakodnevno jemanje Antinola® bo vaši mački vidno zagotovilo večje udobje in veselje za ohranjanje aktivnega življenjskega sloga ter je varno za dolgotrajno uporabo.

 

Priporočeno odmerjanje in način uporabe

Za hitrejši učinek priporočamo udarni začetki odmerek 2 kapsul dnevno, v prvih 2 tednih. Nato lahko odmerek zmanjšate in upoštevate vzdrževalni odmerek; 1 kapsula dnevno.

Pred uporabo ali pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Ker gre za dopolnilno krmo, je pomembno zagotoviti uravnoteženost celotnega dnevnega obroka.

Antinol kot priboljšek

Administracija Antinola® je zelo enostavna. Številni lastniki mačk poročajo, da njihove mačke vsak dan nestrpno sedijo in čakajo, da dobijo Antinol®. Nekatere mačke so vseeno izbirčne pri jedi, kapsulo Antinola® lahko prebodemo in dodamo olje njihovi hrani ali priljubljenim priboljškom.

 

Sestavine1 kapsula2 kapsulina 100 g
energijska vrednost6,95 kJ / 1,65 kcal13,9 kJ / 3,3 kcal2718 kJ / 655 kcal
maščobe oz. maščobne kisline135,9 mg271,8 mg53,3 g
– nasičene maščobne kisline27,3 mg54,6 mg10,7 g
beljakovine62,5 mg125 mg29,8 g
ogljikovi hidrati35,95 mg71,9 mg14,1 g
sol0,35 mg0,7 mg0,2 g

Sestavine: oljčno olje, želatina, kompleks morskih lipidov PCSO-524™ iz novozelandske zelenouste školjke Perna canaliculus 20,1 g/100 g (školjka), vlažilno sredstvo glicerin, antioksidacijsko sredstvo alfa-tokoferol. Ovojnina kapsule je iz goveje želatine.

Izdelek vsebuje izvleček školjk.

Priporočeno odmerjanje za prvih 14 dni: 2 kapsuli dnevno.

Priporočeno odmerjanje za vzdrževalni odmerek: 1 kapsula dnevno.

Kakovost: izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave. Za zagotavljanje makimalne kakovosti so kaplusle pakirane v potisni ovoj. Le-ta, za razliko od kapsul v plastenki, preprečuje stik kapsul s kisikom vse do trenutka odrtja posamezne kapsule.